Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč sponzorovat oddíl stolního tenisu? 

 

  • Oslovení zájmového sektoru

  • Stolní tenis je na provoz relativně méně náročný sport a za menší finanční obnos může být logo sponzora oddílu spojeno s jedním s nejlepších týmů, a tak oslovit skupinu potencionálních zákazníků mezi stolními tenisty. Vzhledem k rozšíření stolního tenisu v téměř každé obci lze potencionálnímu sponzorovi pomoci při zprostředkování kontaktů. 

  • Prevence kriminality a drog

  • Výchova mládeže pod záštitou špičkového oddílu by měla přesvědčit mladé hráče o smysluplnosti využití času tráveného rozvojem stolního tenisu na trénincích a model rozšíření členské základny až k jednotlivým kroužkům na základních školách by měl být pro municipální politiky příslibem k záštitě kvalitní výuky s rostoucím počtem mladých věnujících se sportu.

  • Významná role Číny a Ruska v současném stolním tenisu 

  • O dominanci a rozšíření stolního tenisu v Číně není třeba moc psát, ale k povšimnutí jistě patří, že přes polovinu nejprestižnějších turnajů Pro Tour se hraje v Asii, z čehož 3 v Číně za značné mediální podpory a hráči stolního tenisu jsou v reklamě stejně běžní jako fotbalisté v Evropě. Další důležitou informací je značný rozvoj stolního tenisu v Rusku, kde předsedou ruského svazu je bývalý ministr dopravy a plynárenský gigant Gazprom se chystá k útoku na přední příčky Champions League, kromě toho většinu velkých akcí (ME, MS, Pro Tour) sponzoruje jeden z největších výrobců stavebních strojů firma LIEBHERR. Záměr rozvoje našeho oddíluV současnosti, kdy se nám povedlo kvalifikovat do nejprestižnější evropské klubové soutěže - Ligy mistrů, je nutné oddíl stabilizovat, logisticky zvládnout tuto soutěž a pro další sezónu tým posílit, tak abychom měli reálné šance postoupit do čvrtfinále či semifinále. Zároveň je velmi důležitým úkolem zvýšení členské základny mládeže, která se od špičkových hráčů může mnohému přiučit.Třetím, neméně důležitým úkolem je postupovat v přípravných pracech na výstavbu nové haly, aby stávajíci herna nebyla limitujícím faktorem rozvoje oddílu.Jsme si vědomi složitosti „obětovat“ finance na rozvoj sportu. Nicméně jsme přesvědčeni, že potenciál nové moderní haly a našich zkušeností z hráčské, trenérské či profesní kariéry umožní racionální využití Vašich prostředků k rozvoji stolního tenisu nejen oddílu stolního tenisu Loko Vršovice, ale posléze i celého českého stolního tenisu. Tak rozšíříme nejen počet sportovců, jejich růst ke kvalitě, ale i pomůžeme Vašim komerčním aktivitám. Děkujeme případným sponzorům za jejich zájem